středa 29. května 2013

Novinky a nákupy


Dnes to bude bude spíše taková  oddechovka, protože za poslední měsíc se mi nahromadilo pár nákupů,  a tak se o ně s vámi podělím.


Jako první tu máme nákup ze stránek londýnské kosmetiky pro citlivky Pai. Ve článku s jarním wishlistem jsem se zmiňovala, že bych moc ráda něco od této značky vyzkoušela. No a jelikož jsem díky vyplnění nějakého dotazníku obdržela slevový kód a poštovné je zdarma, tak jsem si objednala krabičku se šesti vzorečky a balzám na rty. Ten již testuji a je super! Taktéž s čističem jsem byla po odzkoušení moc spokojená a protože jsem chtěla nějaký krémový čistič, tak volba na další nákup byla jasná.




Svůj první nákup jsme také uskutečnila na stránkách CULTBEAUTY, kde probíhala akce na poštovné zdarma, tudíž jsem toho využila a koupila sůl od Fig+Yarrow. (Pokud vás nákup na těchto stránkách láká a akci s poštovným jste propásli, tak nezoufejte, při registraci na odběr novinek na mail dostanete na první nákup poštu taktéž zadara)




Na mém milovaném Naturisimu probíhalo několik akcí. Za prvé to byla 8 librová sleva na oční krém od Antipodes, který již dva týdny poctivě používám a zatím jsem nadšená, a pak to byly dárky k nákupu. Elemental Herbology  dávala sadu miniatur a magická mýdla od Dr. Bronner dávaly  minimýdélko ke každému nákupu. No a jelikož mě poslední dobou čistý tea-tree olejíček děsně vysušoval, tak na případné pupínky už mám náhradníka v podobě hojivého gelu s manuka medem od Living Nature. Musím říct, že funguje báječně!






Stavila jsem se také v Profimedu pro svou oblíbenou korresáckou pastu, a s ní jsem vzala i tělové mléko s bazalkou, které má osvěžující vůni a na léto se skvěle hodí (Pokud teda nějaké přijde, že?) a další máslo na rty, tentokrát s granátovým jablkem.



To by z nákupů mělo být vše. Musím říct, že se toho tenhle měsíc sešlo celkem dost, a to nepočítám "menší" Alverde nákup v dmku... No ale na druhou stranu se musím pochválit, že jsem pořídila vesměs věci, které jsem potřebovala nebo sháněla delší dobu a ještě jsem je sehnala v akci. Většinu výrobků již testuji, takže časem na ně určitě budou recenze :)

 A otázka na konec, znáte magická mýdla Dr. Bronner? A víte, že je údajně 18 způsobů použití? (Kromě klasické mytí těla i jako šampon, mycí a prací prostředek a skvělý je na mytí štětců!)



Mějte se krásně
Helen




6 komentářů:

  1. Moooc lákadel, Fiw and Yarrow mléčnou lázeň mám v pácu už dlouho, ale zatím se mi jen krčí na wisklistu na blogu =) jinak, Antipodes je super, těším se, až o tom napíšeš. Ke mně zas putuje právě ten vanilkový krém a čistící gel, tak jsem zvědavá =) M. (mitsuuko.blogspot.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, ten rozjasňující čistící gel chci strašně moc, mám to sérum a to je báječný, tak si myslím, že ten gel bude taky super a nad tím krémem jsem uvažovala, ale nakonec jsme ho nevzala, protože krémů mám teď víc, ale na podzim ho chci prubnout.Takže se budu těšit na recenze, myslím, že budeš spokojená :) Antipodes je tak boží, jenom kdyby mi tak neruinoval účet...

      Vymazat
    2. To je pravda. Nějak stále nevím, kam tu značku zařadit - BIO, luxusní, blogerská, exotická..? Ty ceny jsou totiž fakt šílené. Vzala jsem tyto dva kousky, ale i kdybych chtěla hodně utrácet, za ty prachy si masku prostě nekoupím. Maximálně si ji budu přát k narozkám, nebo Vánocům. Antipodes zkrátka překračuje mnou stanovené kosmeticko-finanční limity.

      Kdybych neměla očních krémů hromadu, nachystaných na testování, už bych mlsně vyhlížela ten kiwi krém, ale takhle.. jen slintám.. =)

      Vymazat
    3. Možná přírodní exotická luxusní kosmetika, kterou milují blogerky? :D Fakt nevím, ale ty ceny jsou vysoké, ačkoliv jsou ještě dražší značky, ale na můj rozpočet je to pálka, ale protože na mě ty výrobky fungují, tak jsem ochotná investovat, například denní krém nevyjde o tolik dráž, jelikož má zas 60 mil balení, ale jinak mi nezbývá nic jiného, než hledat akce...

      Vymazat
  2. Antipodes láka aj mňa, rovnako ako Trilogy olej, o ktorom si písala minule. tiež sa chystám aj na Bronnerove zázračné mydlá, akurát nedávno som nad nimi meditovala a nevedela sa rozhodnúť, asi vezmem viacej tých malých balení na vyskúšanie, to ma až tak nezruinuje :)) inak aj ten Manuka honey gel vyzerá zaujímavo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby si chtěla zatím jen vyzkoušet ty mýdla, tak na Naturismu je nyní akce, že když nakoupíš nad 25 liber, tak to malé 60 mil mýdlo dostaneš při zadání kódu BRONNER zdarma :) A k tomu olejíčku od Trilogy teďka na Feelunique i Naturisimo dostaneš 30 mil krém(mám ho vyzkoušený a je moc fajn)

      Vymazat