pátek 28. června 2013

Novinky a nákupy za červen


Po více jak týdnu jsem zpět a dneska si ukážeme věci co jsem pořídila za červen. Je toho celkem dost, nevím jak vám, ale mě vždy zásadně dojde více věcí najednou...A co mi tedy v koupelně přibylo?










 Z péče o vlasy tu máme hydratační šampon a vyživující kondicionér od Davines z řady Natural tech. Výrobky z této řady jsou asi mé nejoblíbenější vůbec. Pěkně vypadají, hezky voní a především pak skvěle fungují.

Značku Fushi jsem na feelunique okukovala delší dobu. Když mi tedy v mailu přistál slevový kód vrhla jsem se na objednávku. Vybrala jsem si povzbuzující šampon a kondicionér a k tomu olejíček na pokožku hlavy. Všechny výrobky velmi zvláštně voní a člověk si na ně musí zvyknout. Zatím jsem ve fázi testování, tudíž ještě nemám ucelený názor, zatím to ale vypadá slibně.

Ano ano, vím, že Yves Rocher není zrovna nejoblíbenější značka, ale malinový ocet je má stálice co se péče o vlasy týče. Mám již několikáté balení a stále jsem spokojená. Masku jsme vzala ze zvědavosti. Patří do nové vlasové řady, neobsahuje silikony, parabeny atd... Zatím jsem ji nevyzkoušela, tak jsem zvědavá. 



Při nákupu milovaného uzeného tofu jsem v místní bazalce vzala kokosový a sprchový olej. Předtím jsem používala kokosák od Purity Vison, ale tenhle se mi zdá snad ještě lepší. Textura je jakoby našlehaná , tudíž se s ním lépe pracuje. Levandulový sprchový olej je fajn, ale hrozně rychle ubývá, takže do něj znovu asi nepůjdu. Mnohem radši mám sprchový olej od Loccitane, který je mou koupelnovou stálicí.



Za krásnými krabičkami se neskrývá nic jiného než Pai. Neodolala jsem a vzala další balení jejich krémové čističe a k tomu tělové mléko a šípkový olejíček. Ze všech výrobků jsem zatím nadšená.





Na naturisimu jsem se rozšoupla a objednala hodně deluxe vzorky Suti olejíčků a Sophyto séra. Sérum zatím  na své vyzkoušení čeká, ale olejíčky již pár dní používám a především ten noční je fantastický. Připomíná mi Divine oil od Antipodes, který miluju a chystám na něj samostatnou recenzi. Tyčinka na rty od Yes to je má oblíbená, je malá, šikovná, pěkně voní a dobře hydratuje.
V dmku jsem pak šáhla po mini balení nového melounového másla, abych vyzkoušela vůni a zítra asi skáknu pro plné balení.




Konečně mi taky dorazil gel od REN. Sháněla jsem nějaký čistící gel, který by nevysušoval a nahradil tak můj oblíbený od Korres s bílým čajem. Zatím jsem s ním spokojená.





Na závěr bonus v podobě výhry od Trilogy. Jak jistě víte, Trilogy je jedna z mých nejoblíbenějších značek, takže v momentě, kdy jsem zjistila, že jsem vyhrála jejich nový noční krém, mě zaplavila vlna radosti. Krém vypadá krásně a co mě moc potěšilo bylo ručně psané věnování.



Co pěkného jste si v červnu pořídili vy? A co vám udělalo radost?

Mějte se krásně
Helen






2 komentáře:

  1. Tak to vyzera extremne zaujimavo! Tesim sa na recenzie :)

    OdpovědětVymazat
  2. Fíííha, zase samé zaujímavé vecičky, aj ja sa teším :) s REN budeš určite spokojná.

    OdpovědětVymazat