středa 6. března 2013

If you never try you´ll never know



Bloguji už poměrně dlouho, tedy alespoň imaginárně v mé hlavě... Abyste rozuměli, blogy sleduji docela dlouho a už nějakou dobu uvažuji o tom, že bych začala psát svůj vlastní blog (ne jen do složky ve svém noťasu) a přestala se schovávat za enormně dlouhé anonymní příspěvky pod články mých oblíbených blogerín. Ostatně jsem si jistá, že by mě to bavilo a myslím, že mám co říct. Tak proč jsem se rozhodla právě teď, v době kdy se to novými blogy jen hemží a je čím dál obtížnější přijít s něčím kvalitním, neokoukaným a alespoň trochu zajímavým?! Inu, odpověď sama neznám a ostatně jak už z nadpisu vyplývá, uvidím, až vyzkouším. Tak tedy zkouším, mějte se mnou trpělivost, opravdu věřím, že mám co říct, jen mi možná dá chvilku, než se otrkám. Nečekejte tu žádné objevy, jen mé názory, postřehy a zkušenosti. Každopádně budu ráda za každičkého čtenáře, vaše tipy a dotazy.

Mějte se krásně a skládejte básně
Helen

2 komentáře:

  1. Taky jsem založila svůj blog v březnu a v podstatě i ze stejných důvodů. Myslím si, že na dost věcí budeme mít podobný názor. Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  2. nápodobne kočky :) tiež som si robila kade tade poznámky, veľa vecí som zabúdala a tak som si povedala, že na blogu to budem mať všetko pokope, a možno tým pomôžem aj niekomu inému.. tak držím palce :)

    OdpovědětVymazat