čtvrtek 29. srpna 2013

Dárečkování


Už je vás tu rovných 55! Možná to není nejvyšší číslo, ale je to číslo, které mi dělá radost.Baví mě vaše komentáře, zkušenosti, dotazy... A protože si vás moc vážím,chtěla jsem vám nějakým způsobem poděkovat a jelikož vás tu často navnazuji na různé kosmetické serepetičky,rozhodla jsem se pro vás sestavit takový balíček věcí od značek, které mám sama odzkoušené, které mám ráda  a vyhovují mi.


A co se v balíčku skrývá?
Malý Bare Minerals bronzer
Duo od Elemental Herbology (šampon+kondicionér)
Mini balení tělového krému od Trilogy
Duo vzorečků od aromaterapeutické značky Decleor
Vzorečky od Caudalie, Korres, Weledy, Suki
Šumivé tabletky do koupele s vůni ostružin a kokosu
+ vše zabalené v plátěné taštičce Trilogy s milým nápisem You´re gorgeous





Pokud se vám věci líbí, zapojit se je jednoduché. Jediné,co musíte udělat, je být pravidelným veřejným čtenářem přes GFC a být z Čech nebo Slovenska. Výherce vylosuji v neděli 15. září, zveřejním ho pod účtem, pod kterým mě sleduje a poté se s ním domluvím :) (Tímto se omlouvám všem sledovatelům přes Bloglovin, ale jelikož se mi spousta z vás neukazuje, je tohle nejjednodušší řešení)
+Těm, kterým se chce, mi mohou napsat do komentářů, co se jim tu líbí, jaké články by uvítali a nebo i co by naopak změnili :)



Mějte se krásně
Helen


38 komentářů:

  1. Ahoj, neměnila bych asi nic :) Píšeš o značkách, které mne zajímají. Jediné co mi možná malinko vadí, je barevný text, ale já jsem na tohle celkem choulostivá a třeba ta světle růžová se mi trochu hůře čte :) ale to je spíš můj osobní problém :D

    Jinak se sem moc ráda vracím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, s designem mám v plánu něco udělat, mám už nějaké nápady v hlavě, ale bude to zřejmě na dýl..S tou růžovou to chápu, asi si tím kompenzuju jinak černobílý vzhled stránky :D
      A moc mě těší, že se ti tu líbí :)

      Vymazat
  2. Jééé, já chci určitě tu taštičku. Sice vůbec nevím na co, ale i k dybych ji měla vycpat molitanem a udělat z ní polštář, tak ji využiju ;) =D
    Mně se to tu moc líbí, jaké to je =) Klidně bych uvítala i víc a delších článků, ale to jsme já, prostě čtenář, no.. vím, že někdo je proti dlouhým slohům =D Měj se krásně =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář, jsem ráda, že se ti to tu líbí :) Nějaké delší povídací články mám v plánu, jen vždy, když chystám nový článek, tak nějak zapomenu...

      Vymazat
  3. Souhlasím, ta taštička je hrozně cute :)
    Na tvůj blog jsem narazila nedávno a hrozně mě nadchnul, proseděla jsem u něj docela dlouho. Jinak design oceňuji, je jednoduchý a tak to mám prostě ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář, jsem moc ráda, že se ti tu líbí :)

      Vymazat
  4. Ahoj, já mám ráda Tvůj blog, protože píšeš o jiných a neokoukaných značkách. A taky rozumíš složení, já se v tomto směru ráda přiučím! :) Nesleduji moc blogerek, které jsou o hodně mladší než já, protože to kolikrát jde hodně poznat, ale u Tebe jsem byla fakt překvapená. Když jsem sem poprvé přišla, projela jsem všechny Tvé články a teprve potom jsem viděla věk a jako klobouk dolů! Takže přeji hodně úspěchů a spokojených čtenářek! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Helen, ja zbožňujem tvoj blog, páči sa mi tu všetko a nemenila by som nič :D :D Veď ako sama vieš, si aj v mojej hitparáde obľúbených blogeriek. A darčeky sú skvelé, skúsim šťastie :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, to je tak milé, moc děkuju Margaretko, jak za krásný komentář, tak i za zařazení o tvých oblíbených blogerkách, moc mě to potěšilo :)

      Vymazat
  6. paci sa mi tvoj vyber znaciek a minimalisticky dizajn - ja by som to nemenila :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář, moc mě těší, že se ti tu líbí :)

      Vymazat
  7. Nemám tak dlouhý seznam blogerek, které čtu, avšak ty jsi originální v tom, jakou kosmetiku používáš. Někdy je pro mě trochu složitější číst tvoje články, protože složení (chemii) moc nerozumím, ale stejně čtu každý článek co přidáš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za komentář :) Jsem strašně ráda, že se vám tu všem líbí!

      Vymazat
  8. Jééé, a já balíček chci! Líbí se mi na blogu, o jaké kosmetice píšeš, minimalistický design, příjemný projev...jsi sympatická, zkrátka :). A dárečky jsou moc pěkné, byl by to pro mě hezký dárek k narozkám, to jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) A k narozkám dodatečně/předem blahopřeju a když si budeš držet palce,pěsti, zkrátka vše co máš, třeba to vyjde! ;)

      Vymazat
  9. Paci sa mi, ze tu najdem vzdy nieco, co inde nie je. Len tak dalej :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ááách - spoustu věcí, které v baličku jsou, jsem chtěla vyzkoušet už dávno, tak si budu držet palce :D moc se mi tu líbí, že píšeš o bio a přírodní kosmetice a tvoje články se moc hezky čtou :)

    OdpovědětVymazat
  11. Pres Bloglovin sleduji uz nejakou dobu, tak a ted uz jsem ti naskocila i v GFC :o)
    Tvuj blog je pro me inspirativni, protoze se snazim o prechod z drogerkove kosmetiky na prirodnejsi a ty toho spoustu znas :o)
    Design blogu se mi libi, je to takove jednoduche a ciste.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za komentář, doufám, že tu i nadále budeš nacházet inspiraci :)

      Vymazat
  12. o všech těchto věcech se mi může zatím jenom zdát:) tak budu snít o něco déle a doufat, že by se třeba na mě mohlo usmát štěstí:) tvé články jsou velmi čtivé, nápadité, neokoukané.. prostě paráda:) možná bych uvítala více dekorativní kosmetiky, ale chápu, že se vyžíváš v trochu něčem jiném, ale o tom to je.. každý jsme jiní a já se alespoň od tebe dozvím něco nového:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za komentář :) Nějaká dekorativka se tu sem tam objeví, ale jak říkáš, tím hlavním je u mě jednoznačně pečující kosmetika:)

      Vymazat
  13. Milá Helen, Tvůj blog mě už delší dobu baví ať svojí čtivostí nebo zkušenostmi. Vím, že nekomentuji, tak píšu alespoň sem.. A jsi moc hodná, že nás, své čtenáře, takto odměníš.. :)) Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  14. lbí se mi jednoduchý design a články typu spotřebováno a new in :) a samozřejmě recenze, ale musím přiznat že jsem nový čtenář a všechny Tvé články jsem ještě přečíst nestihla :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za milý komentář, těší mě, že se ti tu líbí :)

      Vymazat
  15. Jéé, to je krásná nadílka, prosím prosím, ať vyhraju! :D

    Jinak se mi u tebe líbí moc. Jestli jsem to pochopila dobře, ještě ti není ani 20 a máš hezký přirozený kultivovaný projev a používáš mně moc sympatickou kosmetiku. A celkově působíš hrozně vyzrále a rozumně. Možná mám o mladších slečnách předsudky, ale u někoho tvého věku se tohle podle mě moc nevidí. Jen tak dál!

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj, zkusím štěstí u soutěže, protože mě tvůj blog velmi zaujal, našla jsem podobný tomu essie či lily, fakt!!! Přála bych si více recenzí na dekorativku, co ráda používáš, mmu, rtěnky, balzámky...či okénko do tvého soukromí a oblíbené činnosti a věci nebo samostatný článek o péči rukou, speciál o vlasech :) nebo prostě dále pokračuj super tempem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář! :) Co se dekorativky týče, chystám článek o balzámcích, ale co se týče ostatního, tak nějaké recenze budou, ale v této oblasti toho zase tolik nemám a vlasové články jsou v plánu, mám už něco rozpracované, ovšem plánuju delší povídání, takže to chvilku potrvá...

      Vymazat
  17. Milá Helen, také se zapojím - protože takové krásné dárky stojí za to :)
    Ráda si u tebe přečtu každý nový článek, protože píšeš - alespoň pro mne - o méně známých značkách a již mám 2 tipy, co asi nutně potřebuji :D
    Obecně se raději zajímám o tělovku, vlasovku a pečovku :D (nejsem moc na dekorativku) - takže s radostí uvítám každý takový nový příspěvek.
    Jediný malý negativ pro tebe mám za desing blogu - zůstala bych u té jednoduchosti a elegance, ale nějak bych to trošku vylepšila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za komentář :) Na designu chci určitě zapracovat, trochu vylepšení to chce nutně...

      Vymazat
  18. Taky bych se ráda zapojila, protože jak holky píšou, už jenom ta taštička je naprosto k sežrání :))
    Jinak bych asi nic moc neměnila, jen bych taky možná uvítala trošičku víc dekorativky :)

    OdpovědětVymazat
  19. Narazila jsem na tebe nedávno a jsem nadšená :)!

    Ráda bych se zúčastnila skvělé giveaway!

    OdpovědětVymazat