čtvrtek 1. srpna 2013

Červencové novinky


Máme tu konec měsíce, a tudíž je načase zapátrat ve svědomí a zrekapitulovat mé nákupy. Budu upřímná, je toho hodně, ale musím se zase ospravedlnit, protože velká část toho jsou dárky k narozeninám... 



Začneme tím nejlepší, tedy obličejovou péčí. Úplnou novinkou je hydratační pleťová voda od britské značky Nourish. Tuto značka mám v hledáčku již delší dobu a nyní ji mohu konečně odzkoušet. Voda voní krásně po levanduli a viditelně zklidňuje, uvidíme, jak bude účinkovat při pravidelném používání.
O enzymatickém čističe od Trilogy jste se tu již mohly dočíst tady a jelikož jsem měla kupón na nákup na Naturisimu a zároveň jsem staré balení spotřebovala, volba byla jasná.
Jasnou volbou také bylo sérum Hosanna od Antipodes, navíc jsem k narozkám obdržela od Feelunique kupon na 5 liber, což se vždycky hodí. 
Aloe Vera gel od Jason používám na ekzém, suchá místa, poškozenou nebo popálenou kůži a na dohojování pupínků.
Asi každý, kdo používám onu slavnou růžovou micelárku od Biodermy (můj názor na ni si můžete přečíst zde), využil akci 1+1 a ani já nejsem výjimkou. 








Po skvělých zkušenostech s čistícím gelem a skvělých ohlasech jsem si konečně pořídila několik výrobků od REN. Je mezi nimi čistící gel pro citlivou pleť, který je snad ještě lepší než-li ten pro normální, čistící detox maska, exfoliační maska F10 (šetrnější bráška slavné Glycolactic Renew mask) a fantastický jílový čistič. Většinu těch výrobků mám již vyzkoušeno a pravidelně je používám a prozatimní pocity ze všech výrobků jsou výborné.




Tentokrát se mi sešlo i několik kousků z dekorativky. Konkrétně slavná Naked Basics paletka od Urban Decay, kterou jsem měla na wishlistu již delší dobu. Musím říct, že je přesně taková, jak jsem si ji představovala a jsem moc spokojená. Od Urban Decay je také fixační sprej, na který jsem hodně zvědavá, protože spoustu holek si ji chválí, ale trošku se bojím alkoholu v jeho složení. Další splněnou položkou z wishlistu jsou také štětce Real Techniques- Stippling brush a sada na oči. Řasenka od Bourjouis je má nejoblíbenější, mám ji poněkolikáté, řasy krásně prodlouží, pročeše a dodá pěkný tvar. (Mám s ní řasy téměř jako panenka)







Limitku v podobě  melounového másla od Alverde jsem si nejdříve koupila v malém balení, abych zjistila, jestli mi bude vyhovovat a protože mě příjemně překvapilo, koupila jsem plné balení. Sprchový peeling a olej na celulitidu jsem objevila díky Margaretce. Tělové oleje od Alverde mám moc ráda a tento není výjimkou. No a jelikož jsem si v Profimedu kupovala svou oblíbenou korresáckou pastu, repelent a tělové mléko, tak jsem díky nasbíraným bodíkům mohla vybrat máslo a sprcháč dle výběru. Volba tedy padla na Guavu. Na skvělý tělový krém od Pai jsme narazila na beauty expertu v celkem velké slevě a tudíž jsem ho tam nemohla nechat. První balení bude brzy pryč a tak jsem ráda, že mám nyní další.







Sešlo se mi také pár zajímavých vzorečků. Testovací sadu od Pai jsem dostala k nákupu na Naturisimu, kde jsem také sehnala vzorek Kimia setu a vzorku oleje a krému od Kae, což je kosmetika, která je založená na arganovém oleji. Nourish krém a rozjasňovač byly dárky k nákupu Nourish spreje.





Na závěr ještě jedna bonusovka. Sama tomu nemůžu uvěřit, protože co se soutěží nemám extra štěstí, ale na Feelunique jsem vyhrála sadu od Bare Minerals. Jedná se o dvě rtěnky a konturky z nové Moxie kolekce. Vše přišlo v krásné krabičce a udělalo mi to neuvěřitelnou radost. Pochybuju, že by si to někdo z Feelunique přečetl, ale co, je slušnost poděkovat, takže ještě jednou díky! 




To je pro dnešek vše, napište mi, čím jste si v červenci udělaly radost vy :)



Mějte se krásně
Helen


6 komentářů:

  1. já jsem asi jediná, které z té micelárky od Biodermy nejásá.. nemůžu si pomoct, ale po takovém vychvalování všude možně jsem opravdu čekala zázraky.. ale přitom mi přijde podobná jako ostatní odličovací prostředky, které používám.. sice jich díky micelárně nemusím používat tolik, ale to mám na tom právě nejradši, cítím se pak maximálně odlíčená.. nevím no, třeba ji ještě na chuť přijdu, přecijen balení je dost velké, ale.. zatím tedy ne:)
    jinak máš tu moc pěkných kousků, nemůžu se vynadívat hlavně na Naked paletku a RT štětce, je to meta, které bych taky jednou chtěla dosáhnout.. :D tak snad jednou:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona ta micelárka je vlastně taková nijaká, nijak to nevoní, vypadá to jako voda atd..Ale pro hodně citlivou pleť jako mám já a oči, které máloco snesou je to zázrak. Navíc oceňuju, že vylepšili složení. Avšak je pravda, že na trhu jsou mnohem zajímavější odličovadla a pokud nemáš nějak citlivou pleť, tak určitě najdeš jinou variantu.. Jinak ta Naked paletka je super, přesně taková jakou jsem čekala a ty štětce jsou taky fajn, ale zas na druhou stranu jsou na trhu ještě mnohem lepší, ale pak zas taky odpovídá ta cena no...:)

      Vymazat
  2. To je paráda, gratuluju k výhře! Už několikrát, když jsem takhle u těchto zahraničních eshopů soutěžila, jsem přemýšlela, jestli vůbec může sednout štěstí i na někoho z ČR a zda to pak zašlou a oni jo =)
    Ahelemese, oni mají Guavu už i jako sprcháč? TO je neuvěřitelné, snad to není jen letní limitka.
    Jo a k tomu UD fixu - neboj se alkoholu nic. Občas sprej taky použiju a nic mi to s pletí nedělá. A to mi normálně zreaguje po všem =)
    Jo a k tomu oleji na celulitidu - používala jsem ho asi půl roku a fakt to fungovalo. Ten sprcháč s peelingem je teda na ni a dala jsem ho dál, ale ten olej s tou masáží.. hmm - když jsem ještě nebyl alíná a mazala jsem každý den, výsledky se do měsíce projevily.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc! :) Taky jsem tomu moc nevěřila..Ten sprcháč by snad limitka neměla být. Tý jo, tak ten sprej musím zkusit, trošku jsem se bála, ale když říkáš, že ti to nic nedělá a jak jsem se dočetla, tak tipuju, že máš stejně bláznivou pleť jak já :D Jo a s tím olejem jsi mě potěšila, já ho mám teda spíš jako prevenci, ale jak říkáš, chce to hlavně pravidelnost, což je u mě problém, nevydržím se mazat pořád jen tím samým...

      Vymazat
  3. Wow, zase samé super vecičky, s REN si ma potešila, je to moja milovaná značka a tiež si fičím na UD Naked Basics, je úžasná :) A som rada, že sa ti páči olej, u mňa je kombo olej+peeling neprekonateľná, priateľ mi stále hovorí, akú mám hladkú pokožku :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pomalu ale jistě se REN taktéž stává mou milovanou značkou a s tím olejem jsi mě navnadila, zkusím ho opravdu mazat každý den, těším se na výsledky :)

      Vymazat