středa 7. srpna 2013

Antipodes Hosanna H2O Intensive Skin Plumping Serum


Jsem na dně. Dobrá dobrá, možná jsme neklesla na úplné dno, ale zbývá jen trošičku, abych na něj dopadla. Ale nemusíte se bát, nebudu vám vyprávět o svém psychickém rozpoložení. Tím tvrdým dnem mám na mysli skleněné dno jednoho mého kamaráda( tedy spíše kamarádky) z Nového Zélandu. Dnes vám totiž povím o hydratačním séru Hosanna od mé oblíbené značky Antipodes.







O této značce jsem se tu již párkrát zmiňovala a jak se říká, opakování matka moudrosti. Táákže o skvělé masce se dočtete tady a kdo propásl neméně skvělý olej tak ten je zas tu.


Víte, se séry to mám tak. Většina z nich je narvaná silikonama a to teda pardón, ale nehodlám platit většinou celkem vysoké částky za sérum, který my teda jako vyžehlí obličej, ale za cenu toho, že se mi zhorší pleť. A to nemluvím o tom, kolik činí výrobní 

cena takového výrobku. Jenomže přírodní séra jsou většinou na olejové bázi. Což není nic špatného, oleje považuji za jedny z nejlepších věcí pro naši pleť, ale někdy je jejich použití nevhodné a pro ty případy jsou tu, naštěstí,(díky bohu, díky matce přírodě-záleží na vás) séra na vodní bázi. A jedním z nich je právě Hosanna.







Co nám tedy Hosanna slibuje a jak tyto sliby plní?

Jedná se o bioaktivní sérum, jenž okamžitě hydratuje pleť, dodává ji pocit komfortu a zlepšuje její vzhled. Slibuje také stimulaci syntézy kolagenu až o 72 %.
(Pro zájemce doslovného popisu: Intenzivně hasí žíznivou pleť :D)

Začala bych vůní. Ta je celkem silná, zajímavá a pro mě osobně moc příjemná. Cítím hlavně levanduli smísenou s růží a něčím "navíc", co nedokáží blíže specifikovat. 
Sérum má lehkou konzistenci a vypadá jako lehce narůžovělé zředěné mléko. Snadno se s ním pracuje a na celý obličej stačí pár kapek, které se díky šikovné pipetě snadno dávkují. Po nanesení můžete mít lehce ulepený pocit, který ale trvá opravdu jen chvilinku a pouze, než se sérum vstřebá.


Fotky barvu lehce zkreslují, ve skutečnosti je světlejší




Zprvu jsem ho používala každé ráno i večer, poté pouze večer a nyní jsem přešla na ranní používání pod krém plus v případech, kdy na noc dávám pouze olej. Ihned po vstřebání mám pocit hydratované, jemné pleti. Ačkoliv je toto sérum primárně určeno na hydrataci, při pravidelném používání jsem si všimla, že pleť byla hebká, měla lepší tonus a celkově se zlepšil její vzhled i stav.

A co za to vše vlastně může?
Hlavní složkou je levandulová voda společně s extraktem z Mamaku kapradiny, jež je pro Maory symbolem vzniku a zániku. Další aktivní ingrediencí je pak extrakt z hroznových jader a kiwi.


Přesné složení: levandulová voda, extrakt z mamaku černé kapradiny, hroznový a kiwi extrakt, naticide ( přírodní konzervant, který má nasládlou vanilkovo-mandlovou vůni), trikapryl/glycerylester kyseliny kaprinové, xantanová guma, esenciální olej z francouzské rlže a kardamonu + složky esenciálních olejů 



Celkově jsem s Hosannou nesmírně spokojená. Zlepšuje pleť jak pocitově, tak vzhledově, nijak neucpává, nedráždí a řekla bych, že společně s ostatní péčí se mi zlepšilo i červenání tváří, což považuji za nesmírný úspěch.
Řekla bych, že toto sérum by mohlo vyhovovat téměř každému typu pleti. Pak už jen záleží s čím ho použijete. Já ho používala ve dnech suché, normální i smíšené pleti a fungovalo ve všech případech. Je to pravděpodobně nejlepší bezolejové sérum,jež jsem zatím zkusila.

Jediným malým mínusem je cena která není nízká, ale na druhou stranu  za sérum jsem tuto částku ochotná zaplatit. Navíc na eshopech jsou často akce, tudíž se dá několik liber ušetřit. Seženete ho například tady nebo tady za nějakých 27 liber.(Já ho kupovala na Feelunique s 5 librovým poukazem)




Jaké máte zkušenosti ze séry? A máte svého favorita?

Mějte se krásně
Helen





6 komentářů:

  1. Ja som ziadne serum este nemala, sera pouziva najma moja mamina :)

    Inak ak ta zaujima ako funguje hadi krem na nohy recenzia u mna: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/nieco-co-ste-este-neskusali-od-tiande.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem k nim dříve byl ataky skeptická, především proto, že většina jich je se silikonama, ale tohle mohu jednoznačně doporučit :)

      Vymazat
  2. Helen, no konečně se pravda ukázala - musím ho mít. Ale budu rozumná a počkám s ním na další léto ;) Jak dlouho Ti tahle lahvička nakonec vydržela?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přes tři měsíce, kdy jsem ho používala téměř každý den a nešetřila jsem s ním :)

      Vymazat
    2. Tak to je dobrá cena. A je třeba po něm něco mazat, nebo si třeba na večer vystačí sám?

      Vymazat
    3. Něco přes to chce namazat, třeba jen lehký krém nebo olejíček, ale něco to chce

      Vymazat